Regisztráljon ma, hogy ne maradjon le a legújabb irányelvekről és legfrissebb kutatásokról a parodontológia témakörében!

Az Europerio9 Hollandiában, Amsterdamban az RAI kongresszusi központban kerül megrendezésre 2018. június 20. és 23. között.

Az Europerio9 a világ vezető kongresszusa a parodontológia és implantológia témában, ahol a fogágy mellett az elváltozások illetve a bevatkozások egész szervezetet érintő hatásai is központi szerepet kapnak.

Már elérhető az EuroPerio9 sajtó programja, amely három sajtótájékoztatót is tartalmaz.

A következő hetekben, valamint  a konferencián tucatnyi publikáció kerül napvilágra, az alábbi témakörökben:

  • Antibiotikum rezisztencia mértékének emelkedése a fogágybetegségben szenvedők körében
  • A dohányzás jelentősége az implantáció sikerességében
  • A parodontitis és a magas vérnyomás kapcsolata
  • A táplálkozás szerepe a parodontológiában

Az EuroPerio9 sajtótájákoztatója lehetőséget nyújt újságírók részére érdekes parodontológiai és az implantológiai esetek megvitatására szakértők vezetésével.

Az EuroPerio9 sajtótájákoztatójának megnyitója június 20-án, csütörtökön, reggel kerül megrendezésre, ahol betekintést nyerhetnek a konferencián elhangzó témakörökbe.

  • A fogágybetegség kapcsolata egyéb, egész szervezetet érintő betegségekkel
  • A fogágybetegség terhei és költségei
  • A felismerés fontossága

Az EuroPerio9 keretében az egészségügyi szakemberek illetve újságírók megismerhetik a parodontólógiai kezeléssel kapcsolatos újdonságokat. Több mint 1750 absztrakt került beadásra, ami 9%-os növekedést jelent az EuroPerio8-hoz képest (London 2015), így bizonyos hogy az EuroPerio9 európai viszonylatban a legnagyobb parodontológiai esemény lesz. Több mint 1720 absztrakt kerül majd bemutatásra idén Amszterdamban.

Az EuroPerio9 tudományos programjáról itt olvashat bővebben

Több fontos téma is megbeszélésre kerül az EuroPerio9 keretében, úgy mint genetika, orális mikroflóra, a mesterséges intelligencia szerepe a betegség modellezésében, trendek az antibiotikum rezisztenciával kapcsolatban, új diagnosztikai eszközök és minimál invazív beavatkozások.

A főbb előadók közül Törökország, Brazília, Németország, Franciaország, Olaszország, Spanyolország, Oroszország, Japán, az Egyesült Királyság és Kína említhető. Az EuroPerio9 egy igazi nemzetköti találkozó, ahol a résztvevők megismerhetik a legújabb parodontális előrelépéseket, megbeszélhetnek klinikai eseteket akár szakértőkkel, és megoszthatják egymással praktikáikat, mindezt a páciensek még jobb ellátása érdekében.

10000 résztvevő érkezik a világ minden tájáról több mint 150 országból Amszterdamba. Legyen Ön is köztük! Regisztráljon még ma és értesüljön első kézből a parodontális újdonságokról az EuroPerio9-en!

 Szerkesztők figyelmébe

Az EuroPerio9 keretében várjuk a parodontológiai téma iránt érdeklődő szerkesztőket, kiadókat. A regisztrációs felület itt érhető el a média számára

A helyszíni hosszas várakozási idő elkerülése érdekében ajánlott az előregisztráció. Aki újságíróként nem tervez részt venni, de szeretne feliratkozni a levelezési listára, annak szintén javasolt a regisztráció.

Kiadói képviselet részére kötelező az EFP Media Policy betartása

Teljeskörűen felszerelt Press Room (E.104) leszbiztosítva a regisztrált újságíróknak, ahol elérhető Wi-Fi, catering és az interjú szobák. Az EFP Kiadó Iroda szemlyzete készséggel áll rendelkezésükre az interjúk lebonyolításában vezető szerkesztők és EFP szóvivők közreműködésével az EuroPerio9 ideje alatt. A Press Room nyitvatartási idejét itt tekintheti meg.

Találkozó helyszín

 EuroPerio helyszíne a RAI Amszterdam

 Referenciák:

További információk az EFP-ről és az ínybetegségről:

EFP dosszié

A dentális caries és a súlyos parodontitis epidemiológiája, összefoglaló review

EFP Stratégia Tervezet 2017-2020

 

EuroPerio9 Kiadó Iroda kapcsolat

Jackie Partarrieu

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

+336 2314 5784

 

Töltse le az EFP applikációt most a további friss infókért.