Fogasz fejlec 2020 magyar

A Magyar Fogorvosok Egyesületének szervezésében már 15 éve hagyományosan megrendezésre kerülő Perspektívák a Paro-Implantológiában és a Komprehenzív Fogászatban című konferencia az idei évben 2020. május 7-9. között Szegeden kerül megrendezésre a SZTE József Attila Tanulmányi és Információs Központban, amelyre már a szervezők már fogadják a regisztrációkat a rendezvény honlapján.

2020. május 7-én, csütörtökön Digital Dentistry Society – Symposium néven egy hands-on kurzus nyitja a rendezvényt, mely egy elméleti és egy gyakorlati részből fog állni. A hands-on kurzus vezetője: Scott Ganz

A rendezvény meghívott előadói:


Andrea AGNINI (Olaszország)
Alessandro AGNINI (Olaszország)
Jonathan L. FERENCZ (USA)
Scott GANZ (USA)
Ronald E. JUNG (Svájc)
Andrea MOMBELLI (Svájc)
Marcos MOTTA (Brazília)
Asgeir SIGURDSSON (USA)
Miguel STANLEY (Portugália)
Marius STEIGMANN (Németország)
Cem YILDIZ (Törökország)

A szakmai program kiegészítéseként hangulatos gálavacsora biztosít kiváló lehetőséget baráti beszélgetésekre, ami a Hungi Vigadóban kerül megrendezésre 2020. május 8-án, pénteken. Figyelem! A helyek száma korlátozott!

A konferencia regisztrációja elindult, és március 15-ig kedvezményes regisztrációs díjjal lehet jelentkezni!
Ez alkalommal is jelentős kedvezményt tudhatnak magukénak a Magyar Fogorvosok Egyesületének tagjai, illetve idén először a Digital Dentistry Society tagjai is külön kedvezménnyel regisztrálhatnak!
MFE regisztráció: http://mfe-hda.hu/tagfelvetel/
DDS regisztráció: https://members.digital-dentistry.org/become-a-member/
A képnapos tudományos továbbképzés 32, a hands-on kurzus 16 szabadon választható pontra akkreditált. A teljes programon való részvétellel összesen 48 pont szerezhető!

A rendezvény weboldalán és Facebook oldalán a rendezvénnyel kapcsolatos információk folyamatosan frissülnek.

Perspektívák a Paro Implantológiában és a Komprehenzív Fogászatban

A Magyar Parodontológiai Társaság, a Magyar Fogorvosok Implantológiai Társasága támogatásával idén is megrendezi évek óta nagy érdeklődésre számot tartó kétnapos továbbképzését. Az akkreditált rendezvény neves hazai és nemzetközi előadók közreműködésével valósul meg 2019-ben is, a november 21-én megrendezésre kerülő ITI-szimpóziummal egybekötve november 22-23-án. 2019-ben a 10. jubileumi konferencián a 2 hands-on kurzus mellett egy 90 perces, limitált létszámú interaktív workshop is várja a résztvevőket, és a kapcsolódó ITI Szimpóziumon is két előadó tart majd előadást.

November 21-én az ITI szimpóziumon Dr. Myron Nevins (USA) és Dr. Ashok Sethi (UK) adnak elő, illetve Dr. Andreas Stavropoulos (Svédország) tart hands-on kurzust (téma: Peri-implantitis treatment with a part where augmentation with BioOss and BioGide could be incorporated)

Az összesen 40 kreditpont megszerzését biztosító, elméleti előadásokból álló programot november 22-én Dr. Tidu Mankoo (UK) interaktív workshopja (téma: Implant and predictable long term aesthetics: from single teeth to complex aesthetic & restorative dilemmas - the surgical & prosthetic keys to success), november 23-án pedig Dr. Daniel Rothamel (Németország) hands-on kurzusa egészíti ki (téma: Stabilization techniques for grafting procedures of hard and soft tissue augmentation)

 

 

A részletes program a paroimplant.eu oldalon érhető el, illetve ugyanitt lehetséges a regisztráció is.

Az árakkal kapcsolatban az alábbi táblázat nyújt segítséget:

A Magyar Fogorvosok Egyesülete szervezésében idén is megrendezésre kerül május 10-11. között Szegeden a Perspektívák a Paro-Implantológiában és a Komprehenzív Fogászatban konferencia.

A kétnapos továbbképzés mellett hands-on kurzust is tartanak a parodontológia kiemelkedő szakértői.

Bővebb információ a rendezvény honlapján érhető el.