Tisztelt Kollégák! Kedves Érdeklődők!

Örömünkre szolgál, hogy megoszthatjuk Önökkel hiánypótló, új tanfolyamunk részleteit.

Egynapos továbbképzésünket dentálhigiénikus kollégáknak és olyan általános fogorvosi praxisban dolgozó fogorvosoknak ajánljuk, akik a parodontológiai irányelveknek megfelelően, szakszerűen szeretnék diagnosztizálni és ellátni a pácienseiket.

A gyakorlat orientált elméleti anyagot követően a résztvevők műnyag állcsonton gyakorolhatják a parodontális diagnosztika elemeit és a gyökérsimítást.  A gyakorlat kiemelten fontos része továbbá az egyéni szájhigiénés oktatás, melyhez a prémium minőségű eszközöket a helyszínen biztosítjuk a jelentkezők számára. Majd a délután folyamán "élőben", önkéntes pácienseken gyakorolhatják a plakkfestést követő instruálás, motiválás lépéseit. A jelenlévők segítségére a Parodontológia Klinika két szakorovosa és vezető főasszisztense (egyben dentálhigiénikus kolléganő) lesznek. Tőlük a mindennapi gyakorlat során, a praxisban felmerülő kérdésekre is választ kaphatnak a résztvevők.

A tanfolyamon elhangzott, kiemelten fontos információkat nyomtatott kiadvány formájában bocsátjuk a jelentkezők rendelkezésére. Mindezek által szeretnénk biztosítani, hogy valós, hasznos tudással térjenek haza és a tanultakat ténylegesen kamatoztatni tudják saját praxisukban.

A továbbképzés a Magyar Parodontológiai Társaság által, május 14-én, hétfőn kerül megrendezésre Budapesten, a Semmelweis Egyetem Parodontológiai Klinikáján.

RÉSZLETES PROGRAM

Jelentkezni az alábbi e-mail címre küldött levéllel lehetséges:

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

További információval az alábbi elérhetőségen állunk rendelkezésre:

tel.: 06 1 267 4907

Bízván a személyes találkozásban:

a Szervezők

 

Periimplantáris lágyszövet menegzsment elméletben és gyakorlatban - Parodontológia korszerűen III. tanfolyam

2018. április 13., Budapest

Jelentkezés: kurzus3.parotovabbkepzes.hu

Információ: Farkas Ágnes email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. Tel: 06 20 825 0311 vagy 06 20 885 9196 

 

Kedves érdeklődők!

 

Az EuroPerio9 kongresszust 2018. június 20-23 között rendezik.

 

 

További információk.

A Magyar Parodontológiai Társaság, a Magyar Fogorvosok Implantológiai Társasága támogatásával idén is megrendezi évek óta nagy érdeklődésre számot tartó konferenciáját. Az akkreditált rendezvény neves hazai és nemzetközi előadók közreműködésével valósul meg 2017-ben is, a november 23-án megrendezésre kerülő ITI-szimpóziummal egybekötve november 23. és 25. között.

A konferencia pontos programja, órarendje szervezés alatt áll. A legfrissebb információk a rendezvény honlapján érhetők el, illetve regisztráció is ott lehetséges.