Fogasz fejlec 2020 magyar

A Magyar Fogorvosok Egyesületének szervezésében már 15 éve hagyományosan megrendezésre kerülő Perspektívák a Paro-Implantológiában és a Komprehenzív Fogászatban című konferencia az idei évben 2020. május 7-9. között Szegeden kerül megrendezésre a SZTE József Attila Tanulmányi és Információs Központban, amelyre már a szervezők már fogadják a regisztrációkat a rendezvény honlapján.

2020. május 7-én, csütörtökön Digital Dentistry Society – Symposium néven egy hands-on kurzus nyitja a rendezvényt, mely egy elméleti és egy gyakorlati részből fog állni. A hands-on kurzus vezetője: Scott Ganz

A rendezvény meghívott előadói:


Andrea AGNINI (Olaszország)
Alessandro AGNINI (Olaszország)
Jonathan L. FERENCZ (USA)
Scott GANZ (USA)
Ronald E. JUNG (Svájc)
Andrea MOMBELLI (Svájc)
Marcos MOTTA (Brazília)
Asgeir SIGURDSSON (USA)
Miguel STANLEY (Portugália)
Marius STEIGMANN (Németország)
Cem YILDIZ (Törökország)

A szakmai program kiegészítéseként hangulatos gálavacsora biztosít kiváló lehetőséget baráti beszélgetésekre, ami a Hungi Vigadóban kerül megrendezésre 2020. május 8-án, pénteken. Figyelem! A helyek száma korlátozott!

A konferencia regisztrációja elindult, és március 15-ig kedvezményes regisztrációs díjjal lehet jelentkezni!
Ez alkalommal is jelentős kedvezményt tudhatnak magukénak a Magyar Fogorvosok Egyesületének tagjai, illetve idén először a Digital Dentistry Society tagjai is külön kedvezménnyel regisztrálhatnak!
MFE regisztráció: http://mfe-hda.hu/tagfelvetel/
DDS regisztráció: https://members.digital-dentistry.org/become-a-member/
A képnapos tudományos továbbképzés 32, a hands-on kurzus 16 szabadon választható pontra akkreditált. A teljes programon való részvétellel összesen 48 pont szerezhető!

A rendezvény weboldalán és Facebook oldalán a rendezvénnyel kapcsolatos információk folyamatosan frissülnek.

Perspektívák a Paro Implantológiában és a Komprehenzív Fogászatban