Tisztelt Kollégák!

Örömmel értesítjük önöket, hogy 2020. január 13. és 17. között újra megrendezésre kerül az egy hetes posztgraduális továbbképző kurzus a Magyar Parodontológiai Társaság és a Semmelweis Egyetem FOK Parodontológiai Klinika szervezésében a Straumann és a Botiss Magyarország támogatásával. A képzés címe: Parodontológiai és implantológiai kemény- és lágyszövet sebészeti technikák elmélete és gyakorlata.

A tanfolyam során az egyes napokon különálló modulok keretében, előadásokkal, hands-on kurzusokkal, élő műtétekkel, műtéti asszisztálással bővíthetik a résztvevők ismereteiket a parodontológiai- és implantológiai sebészeti technikák területén.

Tervezzük az eddig meghirdetett kurzuson elsajátított ismeretekre épülő, haladó szintű oktatási hét indítását, azonban a visszajelzések és az érdeklődés szerint szükséges még egy alkalommal az eredeti programot tartanunk, annyian jelezték, hogy különböző okok miatt eddig lemaradtak róla. Szem előtt tartva az érdeklődő kollégák visszajelzéseit, a januári program még -apróbb változtatásokkal- lényegében megegyezik az előző évek tematikájával, áraink is változatlanok.

Regisztrálni a http://parotovabbkepzes.hu/ oldalon tudnak.
A kurzus maximális létszáma 15 fő.

Üdvözlettel:
Dr. Windisch Péter
elnök, igazgató

 

  

 

A KURZUS BETELT!

Tisztelt Kollégák! Kedves Érdeklődők!

Örömünkre szolgál, hogy megoszthatjuk Önökkel hiánypótló, nagy sikerű tanfolyamunk részleteit.

Egynapos továbbképzésünket dentálhigiénikus kollégáknak és olyan általános fogorvosi praxisban dolgozó fogorvosoknak ajánljuk, akik a parodontológiai irányelveknek megfelelően, szakszerűen szeretnék diagnosztizálni és ellátni a pácienseiket.

A gyakorlat orientált elméleti anyagot követően a résztvevők műnyag állcsonton gyakorolhatják a parodontális diagnosztika elemeit és a gyökérsimítást.  A gyakorlat kiemelten fontos része továbbá az egyéni szájhigiénés oktatás, melyhez a prémium minőségű eszközöket a helyszínen biztosítjuk a jelentkezők számára. Majd a délután folyamán "élőben", önkéntes pácienseken gyakorolhatják a plakkfestést követő instruálás, motiválás lépéseit és a professzionális tisztítást. A jelenlévők segítségére a Parodontológia Klinika két szakorvosa és vezető főasszisztense (egyben dentálhigiénikus kolléganő) lesznek. Tőlük a mindennapi gyakorlat során, a praxisban felmerülő kérdésekre is választ kaphatnak a résztvevők.

A tanfolyamon elhangzott, kiemelten fontos információkat nyomtatott kiadvány formájában bocsátjuk a jelentkezők rendelkezésére. Mindezek által szeretnénk biztosítani, hogy valós, hasznos tudással térjenek haza és a tanultakat ténylegesen kamatoztatni tudják saját praxisukban.

A továbbképzés a Magyar Parodontológiai Társaság által, március 1-én, pénteken kerül megrendezésre Budapesten, a Semmelweis Egyetem Parodontológiai Klinikáján.

A Társaság tagjainak kedvezményes részvételi díjat biztosítunk.

Tanfolyamunk plakátja és részletes programja itt letölthető

Jelentkezni az alábbi e-mail címre küldött levéllel lehetséges:

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

További információval az alábbi elérhetőségen állunk rendelkezésre:

tel.: 06 1 459 1464

 

Bízván a személyes találkozásban:

a Szervezők

A Magyar Parodontológiai Társaság és a Semmelweis Egyetem FOK Parodontológiai Klinika a Botiss Magyarország és a Straumann támogatásával egyhetes posztgraduális továbbképző kurzust hirdet „Parodontológiai és implantológiai kemény- és lágyszövet sebészeti technikák elmélete és gyakorlata” címmel.

A tanfolyam során az egyes napokon különálló modulok keretében, előadásokkal, hands-on kurzusokkal, élő műtétekkel, műtéti asszisztálással bővíthetik a résztvevők ismereteiket a parodontológiai- és implantológiai sebészeti technikák területén.

Időpont: 2018.01.15-19. Minden nap 8.00-17.00

Helyszín: Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi Kar Oktatási Centrum (1088 Budapest, Szentkirályi utca 47.)

Szakmai referensek: Prof. Dr. Windisch Péter, Prof. Dr. Gera István, Dr. Molnár Bálint, Dr. Horváth Attila, Dr. Csifó-Nagy Boróka, Dr. Nagy Pál, Dr. Papp Zsuzsanna, Dr. Bartha Ferenc

Letölthető flyer

Részletes program

Regisztráció