A KURZUS BETELT!

Tisztelt Kollégák! Kedves Érdeklődők!

Örömünkre szolgál, hogy megoszthatjuk Önökkel hiánypótló, nagy sikerű tanfolyamunk részleteit.

Egynapos továbbképzésünket dentálhigiénikus kollégáknak és olyan általános fogorvosi praxisban dolgozó fogorvosoknak ajánljuk, akik a parodontológiai irányelveknek megfelelően, szakszerűen szeretnék diagnosztizálni és ellátni a pácienseiket.

A gyakorlat orientált elméleti anyagot követően a résztvevők műnyag állcsonton gyakorolhatják a parodontális diagnosztika elemeit és a gyökérsimítást.  A gyakorlat kiemelten fontos része továbbá az egyéni szájhigiénés oktatás, melyhez a prémium minőségű eszközöket a helyszínen biztosítjuk a jelentkezők számára. Majd a délután folyamán "élőben", önkéntes pácienseken gyakorolhatják a plakkfestést követő instruálás, motiválás lépéseit és a professzionális tisztítást. A jelenlévők segítségére a Parodontológia Klinika két szakorvosa és vezető főasszisztense (egyben dentálhigiénikus kolléganő) lesznek. Tőlük a mindennapi gyakorlat során, a praxisban felmerülő kérdésekre is választ kaphatnak a résztvevők.

A tanfolyamon elhangzott, kiemelten fontos információkat nyomtatott kiadvány formájában bocsátjuk a jelentkezők rendelkezésére. Mindezek által szeretnénk biztosítani, hogy valós, hasznos tudással térjenek haza és a tanultakat ténylegesen kamatoztatni tudják saját praxisukban.

A továbbképzés a Magyar Parodontológiai Társaság által, március 1-én, pénteken kerül megrendezésre Budapesten, a Semmelweis Egyetem Parodontológiai Klinikáján.

A Társaság tagjainak kedvezményes részvételi díjat biztosítunk.

Tanfolyamunk plakátja és részletes programja itt letölthető

Jelentkezni az alábbi e-mail címre küldött levéllel lehetséges:

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

További információval az alábbi elérhetőségen állunk rendelkezésre:

tel.: 06 1 459 1464

 

Bízván a személyes találkozásban:

a Szervezők