Tisztelt Kolléganő/ Kolléga Úr!

Szeretettel meghívjuk az ITI Study Club Budapest idei első rendezvényére, melyet laza keretek között tartunk.
Az ITI (International Team for Implantology) a világ legnagyobb, svájci székhelyű, fogászati implantológiával foglalkozó tudományos és szakmai szervezete.

Időpont: 2020. március 20. péntek 17:45-20:00
Helyszín: Ménesi Borbár 1118 Budapest, Ménesi út 1.


Előadónk, Dr. Branko Trajkovski, elismert molekuláris biológus kutató, a bioanyagok szakértője. Számos nemzetközi projekten dolgozott többek között a berlini és szófiai orvosi egyetemen. Kutatási területei közé tartozik az implantátum felszínek, a bioanyagok és a csontregeneráció vizsgálata. Számos publikáció szerzője, jelenleg a botiss csapatában végzi kutatásait és aktívan részt vesz a bioanyagok fejlesztéseiben. Több tudományos folyóirat szerkesztőségi tagja. Rendszeresen ad elő nemzetközi tudományos konferenciákon szövet és csontregeneráció témában. A megfelelő bioanyagok kiválasztása a sikeres csont és lágyszöveti regenerációhoz A szövetpótlók organikus mátrixként igyekeznek elősegíteni az új szövetek növekedését. Fizikai és kémiai tulajdonságaik, előállítási titkaik határozzák meg a lebomlási és integrációs idejüket, térfogat stabilitásukat és az optimális barrier funkciót. Miképp lehet összevetni az almát és a körtét, a nem szinterezett és különböző hőfokon szinterezett xenograftokat, demineralizált vagy deproteinizált allograftokat, injektálható és kemény alloplasztokat. Mitől működik a jó csontpótló? Mi a feltétele a hatásos membránnak és mikor beszélhetünk csupán 3D mátrixról vagy szivacsokról? Az előadás célja, hogy hidat képezzen a kutatás, a fejlesztés és a praxis között, segítve a döntést a mindennapi felhasználáshoz. A hely szelleméhez idomulva az előadást informatív borkóstolóval fűszerezzük a Kárpát-medence jeles boraiból, ezért kellő tisztelettel és előrelátással a saját gépjármű használatának mellőzését javasoljuk.


ITI tagoknak a rendezvény ingyenes!
Feliratkozás https://www.iti.org/events/event-search/event/-/event-detail/biomaterial-perspectivesfor-successful-hard-and-soft-tissue-regeneration/174955 honlapon.
Az újonnan regisztrált ITI tagoknak a Botiss, a botiss.hu oldalon található bármelyik gyártó termékéből 10% kedvezményt biztosít egyszeri vásárlásnál. Az ITI számtalan előnye igénybe vehető és regisztráció a www.iti.org honlapon.
Nem ITI tagoknak a részvételi díj:
Március 13-ig átutalással a Magyar Parodontológiai Társaság számlájára: 15.000 Ft
Átutaláskor kérjük tüntesse fel a résztvevő nevét, pecsétszámát, a rendezvény dátumát (20200320), illetve e-mailben a számlázási nevet és címet. Számlaszám: 11708001-20503000.
Március 14-től, illetve a helyszínen: 20.000 Ft
Rezidenseknek: 5.000 Ft
A rendezvény zártkörű, továbbá a helyszín befogadóképessége limitált, így kérjük, hogy részvételi szándékát az ITI honlapján keresztül vagy a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen mihamarabb jelezze. A szervezők a változtatás jogát fenntartják.
Tisztelettel:
Horváth Attila

ITI SC 20200320 meghívó