Tisztelt Elnökség, Vezetőség! Tisztelt Tagtársak!


Mint a Magyar Parodontológiai Társaság elnöke, rendkívüli, vezetőségválasztással egybekötött közgyűlést hívok össze a Társaság Elnökségi határozatának megfelelően 2022. március 25. napjára és ez úton tisztelettel meghívom önöket, hogy vegyenek részt a közgyűlésen.


A közgyűlés időpontja: 2022. március 25. 13 óra
A közgyűlés helye: 1088 Budapest, Szentkirályi utca 47. (székhely) földszinti Árkövy előadóterem


Minden alap és kiemelt tagunk jelölhető és minden alap és kiemelt tag szavazhat, amennyiben a 2022. évre érvényes tagsága van, azaz az éves tagsági díjat megfizette.
A mai nappal megnyitottuk a vezető tisztségekre vonatkozó jelölést. A jelöltállítás utolsó napja 2022. március 21. 08.00 óra. Elnökségi, vezetőségi és bizottsági tagságra jelölni lehet postai úton, illetve elektronikus levélben (emailben), melynek a jelölő tag által bejelentett e-mail vagy postacíméről kell érkeznie aláírással, a Magyar Parodontológiai Társaság Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. jelen e-mailcímére vagy postacímére: 1088 Budapest Szentkirályi utca 47.
Kérem továbbá, hogy 2022. március 17-ig ugyanilyen (postai vagy elektronikus postai úton) jelentsék be, amennyiben további napirendi pontot kívánnak a közgyűlés elé terjeszteni.


A közgyűlés napirendi pontjai:
1. Alapszabály módosítások
2. Tisztújító szavazás
3. Egyéb: parodontológia szakterület "súlyának" növelési lehetőségei (NEAK elismerés, pont/Forint relációban).
4. Határozathozatal


Amennyiben a Közgyűlés nem határozatképes, a megismételt Közgyűlést 2022. március 25. 14:00 órára
hívom össze, melynek helyszíne: Szentkirályi utca 47. Árkövy-terem.

Dr. Windisch Péter

Elnök